joi, 18 iunie 2009

Cine Suntem?

Ambasadorii Zizinului este o asociaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2006.

Asociaţia activează în satul Zizin, judeţul Brasov. Voluntari au fost copiii şi tinerii din sat, cu vârsta cuprinsă între 9 – 24 ani, de etnie română, maghiară şi rromă.

Misiunea Asociaţiei Ambasadorii Zizinului este de a stimula dezvoltarea satului Zizin, prin mobilizarea întregii comunităţi la realizarea obiectivelor şi programelor comunitare spre folosul tuturor locuitorilor, în concordanţă cu normele europene.

Actualmente activitatea Asociaţiei s-a limitat, începând cu anul 2010 la custodia Căsuţei Amintirilor.

Principala cauză: voluntarii au renunţat la voluntariat şi au ales alte căi, mai tentante - unele - şi poate mai pline de realizări viitoare, altele. Unii au deja copii, alţii au servici, alţii au de terminat un liceu sau o facultate, iar pentru alţii politica e o trambulină....

....aşa că în satul Zizin va fi linişte...nu se vor mai face evenimente...se va aşterne amintirea peste ce a fost şi cu timpul totul va fi dat uitării....ca-n multe alte locuri şi-n Zizin va fii linişte, spre fericirea autorităţilor locale, care au mare nevoie de linişte...DACĂ E LINIŞTE, ÎNSEAMNĂ CĂ NU SUNT PROBLEME!

ŞI-N ROMÂNIA E LINIŞTE ......NU SUNT PROBLEME!



Contact: Andra Dumitrescu

Adresa: Str. Petofi, nr. 148, sat Zizin, com. Tarlungeni, jud. Brasov.
Telefon: 0748.525.520, 0268.517.370
email: ambasadorii_zizinului@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu